11-4-2024 donderdag 11 april 2024

Lente experience

Komende meivakantie heeft Maastricht Sport weer een spetterend vakantie activiteitenprogramma klaarstaan voor leerlingen t/m 14 jaar.
Dit doen ze in samenwerking met Kaleidoscoop en andere partners.

Dinsdag 30 april wordt er een toernooi georganiseerd binnen het thema Expeditie Robinson waarbij de deelnemers getest worden in de verschillende proeven op hun geduld, uithoudingsvermogen en smaakpupillen.

Op dinsdag 7 mei staat het thema Virtual Reality (VR) op het programma. Tijdens deze middag doen de deelnemers een VR Escaperoom.

Op deze flyer is het volledige programma te vinden. Aanmelden voor bovenstaande activiteiten is verplicht en kan via deze link: www.maastrichtsport.nl/experience. De activiteiten zijn geheel gratis. En, Vol=vol!