Onze Open Dag was op zaterdag 29 januari 2022. De belangrijkste informatie is via deze pagina nog terug te vinden, inclusief ons opendagspel.


Welkom op onze open dag!

Hallo, fijn dat je onze Open Dag website bezoekt! We hebben heel veel leuke activiteiten (route Open Dag) voor je klaarstaan waardoor je een goed beeld krijgt van onze school.

Onze Open Dag is online maar wij nodigen jullie daarnaast van harte uit om een goodie bag op te komen halen met o.a. het Open dag monopolyspel (een echt spelbord) dat je thuis met het hele gezin kan spelen. Hoe leuk is het om toch al even met de fiets of de auto naar het Porta te komen, het gebouw van de buitenkant te zien en de schoolroute al een keer gereden te hebben. Je kunt je hiervoor aanmelden voor de Drive/Cycle-Through.

Tijdens de Open Dag kun je onze brugklasleerlingen en hun mentoren in Zoom ontmoeten in een Meet & Greet.
Ook is er een Meet & Greet in Zoom voor BPS (begaafdheidsprofielschool), Sport en Ondersteuning (Zorg). Voor deze Meet & Greets kun je je aanmelden.

Ook is er de mogelijkheid aan te melden voor de informatieavonden na de Open Dag (maandag 31 januari en dinsdag 1 februari) en voor de proeflessen op woensdag 2 februari.

 

Onze middelbare school ligt in een veilige en natuurlijke omgeving aan de rand van de stad en is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. We bieden vijf verschillende onderwijsroutes aan voor leerlingen die van de basisschool komen.

 OPEN DAG 2022
PORTA MOSANA COLLEGE
zaterdag 29 januari 2022 vanaf 10.00u