25-8-2023 vrijdag 25 augustus 2023

Start nieuw schooljaar: introductiedagen

Beste leerlingen, mede ter info voor de ouders/verzorgers,

We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een hele fijne zomervakantie. En dan starten we volgende week weer met frisse energie een nieuw schooljaar.

Zoals is aangegeven in de laatste informatie voor de vakantie begint het schooljaar op maandag 28 en dinsdag 29 augustus met twee roostervrije dagen voor leerlingen. De docenten ronden in die dagen de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar af.

Vanaf woensdag 30 augustus starten dan de introductiedagen. De invulling, dagen en tijdstippen daarvan verschillen per schooljaar. In de brieven hieronder is per leerjaar te zien wat het programma precies is. We zien er naar uit jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op school!

Open Dag Foto 19
Open Dag Foto 20