Porta Mosana

Nieuws

27-1-2016 |PreMed workshops door Gezondheidsuniversiteit MUMC voor leerlingen bovenbouw vwo en tto

Op de dinsdag avonden van 16, 23 februari en 1 maart organiseren 3e jaars geneeskunde studenten speciale PreMed workshops voor geïnteresseerde vwo- en tto-leerlingen met het profiel natuur en gezondheid en/of het profiel natuur en techniek uit het vijfde en zesde leerjaar.

20-1-2016 |Begaafdheidsprofielschool: verrijkingsmarkt voor brugklasleerlingen en verrijkingsproject ontwerp een auto

De derde periode gaat bijna starten en dan gaan een 35-tal brugklasleerlingen met het verrijkingstraject beginnen onder leiding van verrijkingscoördinator de heer Peter van Hassel, docent wiskunde.

13-1-2016 |Gastles over Syrische bootvluchtelingen voor brugklasleerlingen

Op indrukwekkende wijze zijn tto brugklasleerlingen afgelopen dinsdag op school geïnformeerd over het lot van Syrische bootvluchtelingen. Het initiatief komt van een brugklasleerling, Puck Knols, die mentor en teamleiding snel wist te overtuigen van het belang van deze voorlichting

6-1-2016 |Plaatsingswijzer Maastricht/Heuvelland

Richtlijnen voor toelating 2016-2017

De besturen van het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs in de regio Maastricht en Heuvelland binnen PROVO (bestuurlijk overleg) hebben afspraken gemaakt over de advisering door het basisonderwijs en de plaatsing in het voortgezet onderwijs. De Stichting Smart (El Habib) heeft deze afspraken niet onderschreven.