Porta Mosana

Nieuws

5-9-2018 |Oproep voor deelname ouders aan minisymposium verrijking (5 oktober)

Wellicht heeft u op de infoavond van uw dochter of zoon de oproep voorbij zien komen: Specialisten gezocht voor verrijkingstraject van klas 1 tot en met 6.

29-8-2018 |Communicatie

We vinden het belangrijk dat de school u als ouder altijd kan bereiken, via e-mail maar ook via telefoon. Zo is het bijvoorbeeld bij excursies en uitwisselingen in het buitenland van groot belang dat wij u in eventuele urgente situaties direct kunnen bereiken. We willen de gegevens in Magister graag gedurende het schooljaar zo actueel mogelijk houden.

29-8-2018 |Lessen van 45 minuten

In de laatste Porta Nieuws van het vorig schooljaar informeerden wij u over de (tijdelijke) invoering van het 45-minutenrooster.

29-8-2018 |Laatste stand van zaken vacatures en vervangingen

Vorige week heeft u in de nieuwsbrief kunnen lezen over de complexiteit van een rooster. We zijn deze week druk bezig met de invulling van de laatste vacatures en andere roosteraanpassingen.

22-8-2018 |Porta Nieuws, welkom!

Dit is de eerste uitgave van Porta Nieuws van het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar zullen wij u elke schoolweek informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het Porta Mosana College en alle activiteiten van onze leerlingen. De leerlingen ontvangen ook een nieuwsbrief.