Porta Mosana
Actueel

Actueel

Informatie over naar de brugklas en aanmelden schooljaar 2019-2020 vindt u hier.

Het moderne onderwijs is uitermate dynamisch en veelomvattend. Om ouders en leerlingen op de hoogte te houden van de actualiteit binnen onze locatie, vindt u in deze rubriek een overzicht van de actuele nieuwsitems, alsmede een overzicht van onze wekelijkse nieuwsbrieven voor ouders (Porta Nieuws) en een overzicht van de belangrijkste (onderwijs)activiteiten.

In de rubriek Nieuws treft u de belangrijkste recente nieuwsitems aan, variërend van de ontwikkelingen omtrent ons onderwijs tot bijzondere prestaties van onze leerlingen.

In de rubriek Porta Nieuws vindt u de wekelijkse nieuwsbrieven voor ouders/verzorgers. Porta Nieuws voor ouders wordt ook wekelijks digitaal toegestuurd aan alle ouders/verzorgers van de leerlingen van onze locatie. De leerlingen ontvangen wekelijks Porta Nieuws Leerlingen via de elektronische leeromgeving (Magister).

In de rubriek Activiteiten kunt u kennis nemen van belangrijke (onderwijskundige) activiteiten.

In de rubriek Schoolinfo vindt u informatie over open dag, proeflessen en informatie-avonden.

Afhankelijk van de periode van het schooljaar, kunt u op deze pagina informatie vinden over o.a. de introductie, de projectdagen. Informatie over het inleveren of afhalen van schoolboeken (boekenfonds) vindt u eveneens op deze website.