Open dag

Open dag, proeflessen en informatieavonden

Gezien de situatie rondom Corona is er door alle scholen VO in Maastricht en Meerssen een gezamenlijk besluit genomen om de Open dagen, informatieavonden en proeflessen anders in te vullen. Hoe kunt u lezen in de brief door op deze link te klikken. 

Naar de brugklas op Porta

Voor de leerlingen van groep 8 begint een leuke en spannende tijd. Binnenkort gaat u als ouder samen met uw kind uitkijken naar een nieuwe school.
Goede informatie helpt bij het maken van een goede keuze. Daarnaast is het belangrijk om de school te leren kennen door de Open Dag online te bezoeken. U kunt dan online kennis maken met onze leerlingen en medewerkers, u ziet hoe wij denken over onderwijs en hoe we dat in de praktijk brengen.
Op deze website staat meer informatie over de school, de speerpunten, de verschillende afdelingen, de vakken en de begeleiding. Zodra we er klaar voor zijn, verschijnt op onze website een online mogelijkheid om in te schrijven voor een of meerdere van onderstaande vier online events.


Leerlingen groep 8 en ouders zijn van harte welkom op de online Open dag van het Porta Mosana College H/V op zaterdag 23 januari 2021


Online Informatieavond voor ouders over tweetalig onderwijs

Maandag 25 januari 2021 19.30-21.00 uur
(havo, atheneum en gymnasium)


Online
Informatieavond voor ouders over Nederlandstalig havo en atheneum

Dinsdag 26 januari 2021 19.30-21.00 uur


Online Proeflessenmiddag voor leerlingen van groep 8

Woensdag 29 januari 2021 13.30-15.30 uur

Er komt een speciale Open Dag-pagina op de website met specifieke informatie voor ouders en een leuke actieve vorm voor leerlingen waar zij op speelse, actieve wijze kennis maken met onze school. Houdt u de website in de gaten?


Tot ziens op het Porta!